Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick reclamant:pRo | YsL'

Nick reclamat:FD Good

Data/ora:4/7/2013 10:35

Motiv: injura / cod etc: ii sa uracat adminu la cap si face pe owneru pe server vine sii ii zice lu c!n3ma sa iasa ca de nu are remove

Dovada: Poza / demo / rog owneri sa verifice logurile..
Like This

Posted

Ce???!!!

Doamne fereste,nu i-am zis baiatului ca amentinta playerii cu slay pentru ca jucau cu awp,in regulament scrie ca adminii nu au voie sa faca asta,si i-am spus ca doar nu au voie sa faca camp,ysl nu mai inventa,akkad astept decizia ta.

Posted

Daca Fd God i-a facut reclamatie lui Ysl ... nu trebuia ca Ysl sa-i faca si lui Fd God? :)

Inteleg ca va urasteti reciproc...dar nu sunteti doar voi doi pe sv....ar trebuii sa fiti mai constiinciosi si sa face-ti pace...(parerea mea) ;)

• Like 2
Posted

Lol,eu nu am nimic cu el,daca are ceva personal cu mine sa imi spuna pe mess sau pe skype,dar din cate vad nu se poate.

Nu ne uram,cel putin eu nu il urasc,doar ca a incalcat mai multe reguli si deaia i-am facut reclamatie.

Posted

Terminati cu circul asta   am 2 sau  primiti sactiuni  pentru un moment va las sa va calmati    pRo | YsL'  lasa-o mai usor chiar daca ai donat asta nu te face mai puternic  la fel si tu FD  Daca ai primit admin asta nu inseamna ca nu pot sa ti-l scot  Nu vreau sa mai vad cearta intre admin  si data viitore vino cu dovada  !!!  T/C  Nu mai vreau sa vad nici o vorba pe subiectul asta 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...