Lede Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Nick reclamant:pRo | YsL'Nick reclamat:FD GoodData/ora:4/7/2013 10:35Motiv: injura / cod etc: ii sa uracat adminu la cap si face pe owneru pe server vine sii ii zice lu c!n3ma sa iasa ca de nu are removeDovada: Poza / demo / rog owneri sa verifice logurile..Like This
FD God Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Ce???!!!Doamne fereste,nu i-am zis baiatului ca amentinta playerii cu slay pentru ca jucau cu awp,in regulament scrie ca adminii nu au voie sa faca asta,si i-am spus ca doar nu au voie sa faca camp,ysl nu mai inventa,akkad astept decizia ta.
theangel Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Aveti ceva personal ?? Mess-ul , Skype . Puteti rezolva oriunde altundeva. Pe server sa va vad ca fratii:).
eX - eTc. Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Fratilor de asta ati luat admin ?! sa va certati intre voi?
Zyyk. Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Daca Fd God i-a facut reclamatie lui Ysl ... nu trebuia ca Ysl sa-i faca si lui Fd God? ) Inteleg ca va urasteti reciproc...dar nu sunteti doar voi doi pe sv....ar trebuii sa fiti mai constiinciosi si sa face-ti pace...(parerea mea) 2
FD God Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Lol,eu nu am nimic cu el,daca are ceva personal cu mine sa imi spuna pe mess sau pe skype,dar din cate vad nu se poate.Nu ne uram,cel putin eu nu il urasc,doar ca a incalcat mai multe reguli si deaia i-am facut reclamatie.
Alexo Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Terminati cu circul asta am 2 sau primiti sactiuni pentru un moment va las sa va calmati pRo | YsL' lasa-o mai usor chiar daca ai donat asta nu te face mai puternic la fel si tu FD Daca ai primit admin asta nu inseamna ca nu pot sa ti-l scot Nu vreau sa mai vad cearta intre admin si data viitore vino cu dovada !!! T/C Nu mai vreau sa vad nici o vorba pe subiectul asta
Recommended Posts