razvy2000 Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Nick reclamant: pRo | BullSEyeNick reclamat: pRo | YsL'Data/ora: 10:15 4/8/2013Motiv: injura / cod etc: Da kick fara motiv si mai si injuraDovada: Poza / demo / rog owneri sa verifice logurile. am poza ca injura si ca a dat kick:http://img109.imageshack.us/img109/7919/65907492.pngNu cer sanctionarea lui.Cer doar sa i se dea doar 1 warn...
FD God Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Mdea,i-a dat kick lui bullseye,acum i-a facut demo si zice ca are wall )
Zyyk. Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 In primu rand....Noi suntem admini si ar trebuii sa ne respectam intre noi pentru ca suntem un model al playerilor....daca noi ne certam...se cearta si ei si nu am rezolvat nimic....In al doilea rand....Nu inteleg de ce i-a dat kick....ar fi trebuit sa-i fi facut 5 ss-uri si dupa aceea sa le posteze pe forum pentru a-si da cu parerea ceilalti membri ai staff-ului...In al treilea rand....Cand o sa sfarseasca cearta asta intre voi? Bullseye - ysl si fd good - ysl ? Cand unul din voi o sa i-a remove?
FD God Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Nu ne certam,doar ca foloseste comenzi aiurea,si nu are voie.
razvy2000 Posted April 8, 2013 Author Report Posted April 8, 2013 Eu nu am nimic personal cu YsL...Da atunci ma suparasem...
theangel Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Iarasi reclamatie ? Termina si tu YSL cu prostiile , stim toti cum te comporti , ar trebui sa ne respectam intre noi. Nu propun nimic , se chinuie si el sa dea tot ce-i mai bun din el . Totusi ar trebui sa primeasca un ultim advertisment.
Recommended Posts