appliww Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Nick: Deadly. Vârstã: 17 Oraș: Brasov Steam On/Off: off deocamdata Ore : jucate [Minim 30]:Nu am atatea ,dar o sa le fac Contact: Y!M , Skype , etc.:Y!M: [email protected],Skype:miketk22 Experiențã în adminat:5 ani Alegeti gradul de admin dorit: Ori ce grad peste helper De ce doresti adminu: Deoarece am o varsta destul de matura.. As vrea sa curat jocul de acei hackeri/cheateri/codatii Si sa opresc limbajul licentios pe server !! Si a promova RESPECTU FATA de playeri ! Multumesc, anticipat Mihai B.
appliww Posted April 10, 2013 Author Report Posted April 10, 2013 Multumesc, pentru sustinere Mihai B.
FD God Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Pro helper,dar data viitoare nu ne mai spune intre ce si ce sa alegem,stim noi:P
Alexo Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 De ce ai renunta la admin ? Chiar nu inteleg acuma vrei inapoi Si te-am lasat sa te gandesti atunci cand ai zis ca vrei sa renunti si tot nu mi-ai zis De ce EU sunt PRO Admin || Moderator Ai mai fost si erai cuminte
appliww Posted April 10, 2013 Author Report Posted April 10, 2013 (edited) Multumesc foarte mult Alexo ,pentru sprijinul acordat!Mihai B. Am vrut sa revin in echipa war3ft.steams.ro deoarece ,aproximativ acum 2 zile am intrat pe server si erau Codati la greu' Si atunci ma- m gandit daca imi pai puteti aceasta sansa de a intra in echipa steamsMultumescMihai B. NU mai da replay la fie care VOT !!!! 1 war Edited April 10, 2013 by Alexo
Zyyk. Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Ai mai fost o data atentionat de catre Fd God in privinta spamului.... Incearca pe viitor sa nu mai faci dublu-post deoarece vei lua warn/ban pe forum. Idem lasa-ne pe noi owneri moderatori sa ne ocupam !!!
aresw Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 acceptat . pm cu nick si pass mie sau lu alexoT/C!
Recommended Posts