Bogd@n Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 Dupa cum zice si titlu,vreau sa vad dovada ca aproape toti adminii de pe sv ziceau ca am cod ca jok cu aim si wall.Daca un admin are vro dovada ca eu am jucat cu coduri eu nu mai comentez si imi dati ban pe forum si pe server,daca nimeni nu are vro dovada ca eu am jucat cu coduri,as vrea sa ajut sv ca e frumos.
Zyyk. Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 Daca zice akkad ca ai avut cod...inseamna ca ai avut... cuvantul lui e sfant
Bogd@n Posted April 11, 2013 Author Report Posted April 11, 2013 De ce nu intelegeti ca nu am jucat cu coduri ma jur.Credeti ca mai aveam curajul sa jok cu aim sau wall pe server cand era si akkad si alti admini pe server + ca eram si eu admin ?Cum sa ma jok cu cod cand sunt si eu admin doamne dc nu intelegeti.Daca e facem si un test intru pe server si jok tot asa bine stati spec si uitativa pe mn ce dreak.Daca jucam cu cod mai stateam sa fac posturi aici sa va conving ca nu am avut,daca aveam cod atunci si am luat remove si astea ziceam dal incolo de server ca mai sunt altele.Dar nu am jucat cu cod si de aia ma tin de server pt ca imi place si o sal ajut la popularea lui(cu boost,donat poate). 1
aresw Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 astept un pm de la akkad cu un raspuns la ce zici u , dar nu e genu de om sa baneze lumea aiurea si eu am fost nou pe server si jucam binicel dar nu a zis un cuvant ...
aKkaD Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 sincer sa fiu .. am fost o data pe server cand erai si tu si erau ceva faze ciudate rau... nici eu nu dau asa si totusi joc mix-uri mai toata ziua.. dar in fine... pana nu are cineva o dovada clara... B@gdan poate juca linistit pe server..
eX - eTc. Posted April 12, 2013 Report Posted April 12, 2013 Imi permit sa deschid iar acest topic si sa va prezint un demo concludent sau nu... Bogdan.dem La minutul 34 si 34 sec o sa vedeti o faza care zic eu lasa de dorit. Cel putin asa mi se pare mie.Ok ai ex_interp la 0.01 dar nici in halul asta ... Dati viewdemo bogdan si dati cu slow ...
Bogd@n Posted April 12, 2013 Author Report Posted April 12, 2013 Faza aia a fost bulan, daca as avea aim atunci in groapa nu mai ratam de 2-3 ori cand am dat in ei.
Zyyk. Posted April 12, 2013 Report Posted April 12, 2013 Mie imi merge demo...nu mi se pare nimic suspect...a fost putin bulan la faza aia
eX - eTc. Posted April 12, 2013 Report Posted April 12, 2013 Acum ca toate au fost puse cap la cap bogdan este curat. T.C!
Recommended Posts