Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick : Stolea

Ip/SteamID: 95.77.193.29

Ora primirii banului: Nu mai stiu :o

Harta: de_dust parka

Motivul banului: camper :)))

Adminii care erau pe server:Zyyk.

Pozele fãcute de admin:Nici-o poza :)))

Eram pe server si m-am dus cam la 10 m de baza sa spunem asa si stateam duck si pandeam......l-am omorat pe adminul Zyyk. de vreo 4 ori ( o data cu lama:)) ) s-a ofticat :)) si dupa vad ca mia dat ban permanent cu motivul camper :))) si nu mi-a spus k sa nu mai stau , nu ma anuntat.....si am primit ban cu motivul camper :)))) am si o poza , momentan am o problema cu windous-ul si nu pot pune poze... ptr. detalii add [email protected] 

Multumesc ptr. k ati citit.....si pe viitor aveti grija cu unii admini ;) 

Posted

scuze fratioare dar asa e el tia spus sa nu mai sta la panda dar tu nai vzt imi pare rau dar pe fy_snow nu se sta la panda cu awpul oke :D :P

Si eu am fost pe svr si statea afk si mai statea si la panda

PS: Astept pareri de la toti admini :D

Posted

Da,nu ai voie sa stai camp,dar zyyk aici a facut cateva greseli:

1.Din cate spui tu,nu te-a anuntat inainte,daca te-a anuntat,zyyk te rog sa dovedesti sau owner sa verifice logs daca mai sunt.

2.Nu se da permanent nici pentru cod!! Deapoi pentru camp.

Eu zic unban.

• Like 1
Posted

Nu va mai dati voi cu parerea la banurile mele fara sa stiti despre ce e vorba ok?

Nu i-am dat ban pt ca a campat. Uite aici motivul:

Click

Click

Si nu era mapa de_dust...nici macar nu stie pe ce mapa a luat ban... era de_nuke :)

• Like 2
Posted

Zyyk eram si eu pe server cand ai dat ban .:) la motiv ai scris "camp". Din cate imi amintesc eu am primit ban de la tine 2 ore pentru ca?... Si-am intrat de pe alt pc ( alt nume , alt ip) Si-am spus ca sunt eu si iara-si ban 2 ore. FD God stie totul.Eu spun unban , chit ca era tWist , chit ca era oricare dintre noi.

Posted

Si ce daca am scris la motiv camper? Ti-am aratat clar ca e un impostor si a intrat pe numele lu Twist pentru ca avea lv 10 la toate rasele? Cand ti-am dat ban 2 ? Ti-am dat odata ban 120 de minute pentru ca aveai gag si tot vb pe chatul adminilor .. Si am mai dat ban azi la unu(Steams | Th3*M1z) pentru ca avea gag si tot injura admini pe say_team@ .

Imi asum toata responsabilitatea pentru banurile mele, daca am gresit undeva , akkad sau alexo, va rog sa-mi spune-ti ;)

Majoritatea spun ca daca am donat, ma cred mai presus... NU ! Daca am gresit undeva...rog sa fiu pedepsit ! Din greseli invatam . ;)

• Like 1
Posted

Zyyk are downgrade ... sa invete data viitoare sa citeasca regulamentu si la un ban se da reason corect nu "pa" si chestii de genu ,ori fara dovada

T/C!

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...