Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna tuturor. Poate ca stiati deja lucrurile care o sa vi le spun dar , nu am aflat recent ca nu toti stiau cum sa detecteze un codat.
M-am informat pe net despre wallul anti ss. Am aflat ca pozele facute nu se salveaza in counter strike/cstrike  , ci se salveaza in C( Unde este instalat windows-ul in mod normal). Ca sa-ti dai seama ca jocatorul foloseste anti-ss este un singur lucru ( unul singur am gasit) , cand faci ss la jucator pe chat iti va aparea ca jucatorul "x" i s-au facut poze de catre adminul " w" ora/minut/secunda.
Dau un exemplu.: la 5 poze facute lui x in chat ar trebuie sa-i apara de 5 ori "jucatorul x i s-au facut poze de catre adminul w ora/minut/secunda " numai secunda va fi diferenta , dar in loc de 5 randuri (5 ss) apar doar 4.Rog admini verificati numarul pozelor 0000,0001,0002,0003,0004 si secundele aparute in ordine dupa numarul pozelor.

Un alt wall greu de detectat este "pixel wall" care am vazut ca e pentru steam . Nu e la fel ca wall-urile obisnuite , nu se vad oameni prin pereti , se vede un punct mic albastru in dreptul capului.Este foarte usor de modificat in paint , dar pentru cei care nu modifica , uitativa atent dupa un punct suspect prin perete , sau mai multe.
As dori sa rog ownerii , daca se poate sa puneti un plugin care iti face demo automat cand intri pe server.
Daca am gresit cu ceva , v-a rog sa ma corectati.

• Like 1
Posted

sa se bage demo ca sa nu mai zici ca folosesc eu wall anti ss X(X( si oricum eu nu cred in asta ce ai zis tu(asta e o inventie de a ta ca ai ciuda pe alti care joaca mai bn)

Posted

Nu bag asa ceva pe server.. imaginativa cand este serverul full... se fac automat 24 de demouri in acelasi timp...deci ingreuneaza serverul foarte mult...

De asta sunteti admini..pentru a sta spectatori pe jucatorii suspecti si a le face DEMO-URI NU POZE>..

v-am mai spus... nu toti sunt romani deci nu mai faceti poze... ma jur ca am sa scot pluginul..

Posted

sunt mai multe de spus despre anti-ss ce ai zis u acolo este doar 1% si cu 5 randuri in chat nu este cum zici u ... e putin modificat ;) nu mereu ai 5 randuri  , dak eu am chatu gol si u atunci faci ss nu e normal k prima poza sa apara doar un rand 2 3 sau cate am eu in momentu cand faci u ss ... lasa-ti un reply ce-i ce vor sa stie mai multe despre acest cod si o sa va explic totul :)