Sp4Wn Posted April 13, 2013 Report Posted April 13, 2013 Nick :Sp4WnIp/SteamID:nu amOra primirii banului:21:30Harta:de_dust2x2Motivul banului:wallAdminii care erau pe server:hallow si trust (da de la hallow am luat ban)Pozele fãcute de admin:am poze facut de pe awp india http://www.girlshare.ro/32406711.7
Sp4Wn Posted April 13, 2013 Author Report Posted April 13, 2013 A si ma scuzati ca am pus decat o poza da imi face figuri girlshare.ro si mi-sa facut decat 1
Zyyk. Posted April 13, 2013 Report Posted April 13, 2013 In poza asta nu se vede nimic...dar din cate stiu eu admini fac vreo 4/5 poze...Posteazale si pe celalalte . haLLow ai dat ban 786 zile... Chiar daca are/chiar daca n-are, trebuia sa-i dai ban max 2/3 zile(4000min) data viitoare fii mai atent EDIT: Uitati aici celalalte poze... Eu zic ca e curat 1
theangel Posted April 13, 2013 Report Posted April 13, 2013 Zyyk spui tu curat , asteapta toate pozele , dupa VERIFICA ce-am postat eu la Anunturi server. :-j.
Zyyk. Posted April 13, 2013 Report Posted April 13, 2013 Uitate mai bine, am postat eu celalalte poze pentru ca el are pb la pc Nu trebuie sa-mi spui tu unde sa ma uit...eu verific forumul intreg din 5 in 5 minute Daca vreau postez daca nu, nu . 1
theangel Posted April 13, 2013 Report Posted April 13, 2013 Sincer , nu ai fost atent la ce am spus , pe awp_india0000 apare cumva bara de jos cum ca i sa facut poza? Nu! Deci te rog nu te baga daca nu ai fost atent la ce am scris eu .Sp4Wn pe server erau mai multi admini; Uite Gcf e in poza, Zyyk. era la spec. Deci nu erau doar 2.
Zyyk. Posted April 13, 2013 Report Posted April 13, 2013 1. Cand i s-au facut pozele era ora 8 jumate. La acea ora eu eram la antrenament la ora 9 fix am deschis pc. Asta inseamna ca nu eram pe sv, ok?2. Poza se numeste awp_india0000 asta inseamna ca e prima poza.... in prima poza nu se vede scrisul..acel scris apare dupa ce se face prima poza. (cred)Akkad, alexo...astept parerea voastra Edit: Hallow, pe sv mi-ai zis ca e banul tau si ca sa termin Daca tot sustii ca are wall, te rog sa postezi dovada
Sp4Wn Posted April 13, 2013 Author Report Posted April 13, 2013 Ba nu va mai certati ca mie mi sa facut poze pe awp_india de catre hallow si cand iam da pozele nush ce draq a zis ca am ban... dar sv a picat si nu am mai luat ban atunci pe awp,iar cand am intrat mai tarziu era dust2x2 si nu era el on ca sa imi dea ban direct am jucat ceva timp si a intrat el si mia dat ban.Daia am zis ca pe dust2x2 am luat ban ca cica eu trebuia sa iau pe awp_india
FD God Posted April 13, 2013 Report Posted April 13, 2013 Spawn,tu ai mai avut ban din cate imi aduc aminte,si hallow nu da ban aiurea,stie el ce spune.Apropo zyyk,tu mai esti si spec cand nu esti acasa,pt ca eu te "stirg" pe cs si nu raspunzi timp de jumatate de ora sau o ora.
Sp4Wn Posted April 13, 2013 Author Report Posted April 13, 2013 God eu am luat ban tot asa aiurea eu nu am jucat niciodata cu coduri si banurile care leam luat leam luat de la the destroyer ca avea ciuda pe mn si adm astia mici nu se intelegea cu el pt ca era strain.
Recommended Posts