Zyyk. Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Nick reclamant: Zyyk.Nick reclamat: FD GodData/ora: 14/04/2013 - 16:15Motiv: aim clar Dovada: Click aici Avea scorul 44-20 si cv ))) Asta-i scor de codat? Nici macar nu stia sa-l foloseasca Eu fac 200 - 30 defaul si fara nici un cod Eu propun REMOVE
FD God Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 ))))))))) DOAMNE )))Propun REMOVE ZYYK,ala nu sunt eu ) se poate verifica,am ip static )Ai inventat ca sa iau ban?EDIT:Nu mai pun eu link,uitati-va la banuri si o sa vedeti ca pe data de 10/04/2013 zyyk a dat 2 banuri de cate 2 ore unul lui alx si altul parca lui spawn,ma rog se vede acolo,nu sunt postate pe banlist!
Zyyk. Posted April 14, 2013 Author Report Posted April 14, 2013 Lool...azi te-am intrebat pe cs daca ai luat remove sau ti-ai schimbat nick...mi-ai zis ca ti l-ai schimbat pt ca nu-ti mai place cel vechi:| Crezi ca as inventa eu asa cv?) Cu ce ma incalzeste pe mn daca iei tu remove? Eu te-am vazut cu cod , ti-am facut reclamatie Daca nu esti tu si ai asa zisi "fani" care vor sa-ti fara rau nu e pb mea... Loooll din nou...nu imi zice nimic akkad/alexo si vii tu si imi faci mie morala ca dc nu am postat banurile . Poate am avut o pb sau ceva sau nu a mers forumu . Care e problema? Vezi-ti de banurile tale
FD God Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Ma,ce dovada ai tu ca cel cu care ai vorbit eram eu?Uite frate,intru pe server dai showip si imi vezi ip-ul sa vezi ca nu sunt eu,banuiesc ca aceluia caruia i-ai facut demo i-ai luat ip!Te astept pe server.EDIT:Scrie-ti la gametracker doar FD sa vedeti cati au incercat sa imi fure numele.EDIT2:Din cate vad in demo,cel care se dadea eu,nu stia engleza,eu stiu engleza ff bine,intrebati-l pe destroyer.
theangel Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Vai doamne , terminati ... Nu era numele lui original , deci nu era el;).Pot sa stiu ce faci asa mult timp pe spec?.Faci demo-uri?) Nu prea cred.
Zyyk. Posted April 14, 2013 Author Report Posted April 14, 2013 Retrag reclamatia Un moderator sa dea T/C !
FD God Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Zyyk,las-o asa sa isi spuna si ceilalti admini parerea.Cand intru pe server ori esti spec si faci ore,ori cand te vad ca joci zici spec in/out.
Zyyk. Posted April 14, 2013 Author Report Posted April 14, 2013 Daca stateam tot timpu spec ma ajungeam nr 1 in top? De curiozitate intra pe sv si scrie /top15 Am cele mai multe killuri de pe sv de cand s-a dat rr la top
razvy2000 Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Zyyk. Ala nu e FD God e altu care i-a furat numele in caz ca nu ai vazut de multe ori ii vezi pe amandoi pe server:P
Zyyk. Posted April 14, 2013 Author Report Posted April 14, 2013 Am zis odata ca retrag reclamatia !! Dati T/C .
eX - eTc. Posted April 14, 2013 Report Posted April 14, 2013 Este alt nume decat cel al lui God asa ca nu are rost reclamatia, daca aveti ip`ul lu good asta ii puteti da ban!FD God daca vrei sa faci o reclamatie ca sta spec 10 ani, dai un record "etc" dupa un thetime in chat si inainte sa dai stop dai iar un thetime si vedem clar cat a stat afk pe spec. T.C!
Recommended Posts