Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick reclamant: Zyyk.

Nick reclamat: FD God

Data/ora: 14/04/2013 - 16:15

Motiv: aim clar :D

Dovada: Click aici 

Avea scorul 44-20 si cv :)))) Asta-i scor de codat? Nici macar nu stia sa-l foloseasca :) Eu fac 200 - 30 defaul si fara nici un cod :P

Eu propun REMOVE :)

Posted

:)))))))))) DOAMNE :))))

Propun REMOVE ZYYK,ala nu sunt eu :)) se poate verifica,am ip static :))

Ai inventat ca sa iau ban?

EDIT:Nu mai pun eu link,uitati-va la banuri si o sa vedeti ca pe data de 10/04/2013 zyyk a dat 2 banuri de cate 2 ore unul lui alx si altul parca lui spawn,ma rog se vede acolo,nu sunt postate pe banlist!

Posted

Lool...azi te-am intrebat pe cs daca ai luat remove sau ti-ai schimbat nick...mi-ai zis ca ti l-ai schimbat pt ca nu-ti mai place cel vechi:| Crezi ca as inventa eu asa cv?:)) Cu ce ma incalzeste pe mn daca iei tu remove? Eu te-am vazut  cu cod , ti-am facut reclamatie :) Daca nu esti tu si ai asa zisi "fani" care vor sa-ti fara rau nu e pb mea... 

Loooll din nou...nu imi zice nimic akkad/alexo si vii tu si imi faci mie morala ca dc nu am postat banurile . Poate am avut o pb sau ceva sau nu a mers forumu . Care e problema? Vezi-ti de banurile tale :)

Posted

Ma,ce dovada ai tu ca cel cu care ai vorbit eram eu?Uite frate,intru pe server dai showip si imi vezi ip-ul sa vezi ca nu sunt eu,banuiesc ca aceluia caruia i-ai facut demo i-ai luat ip!Te astept pe server.

EDIT:Scrie-ti la gametracker  doar FD sa vedeti cati au incercat sa imi fure numele.

EDIT2:Din cate vad in demo,cel care se dadea eu,nu stia engleza,eu stiu engleza ff bine,intrebati-l pe destroyer.

Posted

Vai doamne , terminati ... Nu era numele lui original , deci nu era el;).

Pot sa stiu ce faci asa mult timp pe spec?:).Faci demo-uri?:)) Nu prea cred.

Posted

Zyyk,las-o asa sa isi spuna si ceilalti admini parerea.Cand intru pe server ori esti spec si faci ore,ori cand te vad ca joci zici spec in/out.

Posted

Daca stateam tot timpu spec ma ajungeam nr 1 in top? De curiozitate intra pe sv si scrie /top15 ;) Am cele mai multe killuri de pe sv de cand s-a dat rr la top :) 

Posted

Este alt nume decat cel al lui God asa ca nu are rost reclamatia, daca aveti ip`ul lu good asta ii puteti da ban!

FD God daca vrei sa faci o reclamatie ca sta spec 10 ani, dai un record "etc" dupa un thetime in chat si inainte sa dai stop dai iar un thetime si vedem clar cat a stat afk pe spec. 

T.C!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...