razvy2000 Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 Nick reclamant: pRo | BullSEyeNick reclamat: Gcf-Data/ora: 3:29 Pm 4/17/2013Motiv: injuraDovada: http://imageshack.us/g/195/dedust2x20000d.png/
gcfcosmin Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 ))))))))))))))) bay sclavule odata pt totdeauna , ALA ESTE CHATUL ADMINILOR am voie sa vorbesc cum vreau !!! 2 la mana erai pe server la 6 cu 6 playeri si jucai de_dust2x2 si ai intrebat cum se pune timpul la harta , ca era timelimit 0 , asta clar ar trebuii sa stii cum se pune timpul de cand te jucai cu booti pe lan , nu-i problema ca esti incepator )) amx_cvar mp_timelimit X pt viitor sa stii , am bagat eu timelimit si sa schimbat plansa singura pt ca nu a fost schimbat azi toata ziua timpul plansei nu ca am schimbat eu plansa , 3 la mana la 6 cu 6 tu tot dust2x2 joci? Cum sa iti intre tie lumea pe dust2x2 . O parere de player sau admin care a mai adminat , unde intra playerii mai multi la de_dust2 sau de_dust2x2? )))) cand deja la 6 cu 6 lumea nu mai stia unde sa fuga )))))). Practic cine ia dat astuia admin? mare greseala a facut ! HF
razvy2000 Posted April 17, 2013 Author Report Posted April 17, 2013 Scz pentru dublu post:Bai omule 1.Nu vezi cat de rau te bate romana?)))) 2. Eu nu am facut reclamatie pentru ca ai schimbat harta aiurea ci pentru ca m-ai injurat! 3. Eram 12 playeri pe server da,dar cu tot cu spectatorii.In joc eram 3vs4 si tu bagi dust2
gcfcosmin Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 Doamnee )) asta nu intelege ca eram pe CHAT ADMIN !!! Deci tu practic ai facut reclamatie pedegeaba )))) si mai invata cu adminul prietene si dupaia baga-te in seama cu mine sau cu altii ok?! pana atunci stai drq in banca ta !
aKkaD Posted April 17, 2013 Report Posted April 17, 2013 Mai usor cu acest limbaj vulgar pe server, indiferent ca e chatul adminilor sau nu !Vreti sa va injurati, dati-i drumul pe mess !!! T/C!
Recommended Posts