Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick reclamant: <TRuST>

Nick reclamat: <SmiLey>

Data/ora: 28/04/2013 ora 20:00

Motiv: nushtiu care ma pus la joc si <SmiLey> pentru ca ii admin nu ma pus spec da facea killuri ca sa isi ridice rank 

Dovada: 
http://www.girlshare.ro/32452857.8

Eram in /top15 pe locul 1 si aveam 8700kill si 4000 decedate si cu <SmiLey> acum am 8700 la 5000 mia stricat sh rank si tot 

Solicit sa-l scoateti din Admini pentru ca nu isi onoreaza obligatiile si scoate jucatoriii de la spec si ii pune la joc ca sa isi faca un rank mai bun !!!

:@

Posted

am vast sh eu mai de mult ''adminul'' <SmiLey> ca facea killuri cu un jucator care nu se juca,ii strica tot rank eu zic sa ii scoateti adminul ca asa nu o sa poata pune jucatorii care stau spec la joc

Posted

Scuzati dublu-postul,Demian credema stiu ca esti prietenul lui trust si ii iei apararea,sunt sigur de asta 100%,Trust,daca nu esti la PC,nu stai afk ca sa faci ore,iesi de pe server,aici te-ai dat singur de gol,intreb iarasi:ai dovada ca smiley te-a scos de la spec?

EDIT:Demian,ai admin si nu stiu eu?Nu ai voie sa postezi aici.

Posted

Trust ERAM PE SV si nu el te-a mutat si in plus tu stateai de 3 ore afk spec te strigau toti playerii si tu nimic!
EDIT:Am dat edit sa nu fac dublu post...Trust si nu scrie nicaeri ca nu ai voie sa faci kill-uri pe playeri afk!

Posted

Eram pe server, erai afk... dar nu era doar smiley admin, era si sniper , care daca imi aduci bine adminte l-a mutat pe Frotto. de pe spec la t .Frotto nu era la pc.:) a lipsit 3 minute.