Vitalie Toma Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 Nick reclamant: <TRuST>Nick reclamat: <SmiLey>Data/ora: 28/04/2013 ora 20:00Motiv: nushtiu care ma pus la joc si <SmiLey> pentru ca ii admin nu ma pus spec da facea killuri ca sa isi ridice rank Dovada: http://www.girlshare.ro/32452857.8Eram in /top15 pe locul 1 si aveam 8700kill si 4000 decedate si cu <SmiLey> acum am 8700 la 5000 mia stricat sh rank si tot Solicit sa-l scoateti din Admini pentru ca nu isi onoreaza obligatiile si scoate jucatoriii de la spec si ii pune la joc ca sa isi faca un rank mai bun !!!:@ Quote
FD God Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 Trust,in primul rand poza e facuta la misto sa te dai mare cu rankul,ce dovada ai tu ca te-a bagat la joc?In poza vad doar locul tau in top. Quote
Demian Vitali Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 am vast sh eu mai de mult ''adminul'' <SmiLey> ca facea killuri cu un jucator care nu se juca,ii strica tot rank eu zic sa ii scoateti adminul ca asa nu o sa poata pune jucatorii care stau spec la joc Quote
Vitalie Toma Posted April 28, 2013 Author Report Posted April 28, 2013 Fd eram pe locul 1 si acum is pe locul 2 intreabal sh pe LastSmoke si pe Sniper ca ei au vast can eram la joc ca eu eram afara pe 30 min Quote
FD God Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 Scuzati dublu-postul,Demian credema stiu ca esti prietenul lui trust si ii iei apararea,sunt sigur de asta 100%,Trust,daca nu esti la PC,nu stai afk ca sa faci ore,iesi de pe server,aici te-ai dat singur de gol,intreb iarasi:ai dovada ca smiley te-a scos de la spec?EDIT:Demian,ai admin si nu stiu eu?Nu ai voie sa postezi aici. Quote
razvy2000 Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Trust ERAM PE SV si nu el te-a mutat si in plus tu stateai de 3 ore afk spec te strigau toti playerii si tu nimic!EDIT:Am dat edit sa nu fac dublu post...Trust si nu scrie nicaeri ca nu ai voie sa faci kill-uri pe playeri afk! Quote
Zyyk. Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Este adevarat ca nu ai voie sa folosesti nici o comanda pe un admin Dar trust... fara dovezi spusele tale sunt = 0 ! Quote
theangel Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Eram pe server, erai afk... dar nu era doar smiley admin, era si sniper , care daca imi aduci bine adminte l-a mutat pe Frotto. de pe spec la t .Frotto nu era la pc. a lipsit 3 minute. Quote
Recommended Posts