C@smin Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 Username:CosminFunctie actuala :membruFunctie ceruta :Administrator sau fondator ca satau mult on si chear imi palce com sivreau sa avem si oi servere sa ne ridicam din nou sa macar adminSectiunea/Sectiunile:Varsta:17Y/M :[email protected]Cat Timp petreci zilnic pe forum? :mult timpArata minim 5 topicuri de la tine care au adus popularitate :...si am sa aduc si serv acm si am multa vechime pe comFii sincer si etaleaza un maxim de Spam facut de tine :0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 Username:CosminFunctie actuala :membruFunctie ceruta :Administrator sau fondator ca satau mult on si chear imi palce com sivreau sa avem si oi servere sa ne ridicam din nou sa macar adminSectiunea/Sectiunile:Varsta:17Y/M :[email protected]Cat Timp petreci zilnic pe forum? :mult timpArata minim 5 topicuri de la tine care au adus popularitate :...si am sa aduc si serv acm si am multa vechime pe comFii sincer si etaleaza un maxim de Spam facut de tine :0 respins, grad dupa merit nu dupa promisiuni, ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
C@smin Posted May 16, 2014 Author Report Share Posted May 16, 2014 da nu fac promisiuni doar ca chear imi place comunitatea si vreau sa ne ridicam din nou alti eau admin la 8 posturi si alti care chear vor sa ajute le respingeti cererea :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKkaD Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 ai mai avut o data grad si nu ti-ai facut treaba .. deci respins ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts