alex Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Dupa cum spune si anuntul cautam scripteri/Designeri/Mapperi care sa scripteze pluginuri/sa faca design/sa faca harti Pentru comunitatea SteamS.RO Atentie vreau oameni care se pricep ! Conditiile care trebuie indeplinite Mai simplu si mai usor de atat nu poate sa fie. Doar sa scripteze pentru serverele din comunitate, Daca este cineva interesat lasati un repy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Private Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 De abia acum am vazut anuntul. As fi eu interesat daca mai e valabil anuntul.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damaGe. 3 LaLa. Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Este valabil pentru totdeauna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Private Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Perfect! Atunci vreau eu sa aplic pentru functiile astea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vop Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Ce esti in stare sa faci ? care sunt cunostiintele tale in scripting & maping ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Da cum zicce si Vop esti in stare sa aplici pt aceasta functie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IbaneZ Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 As dori designer daca se poate ,portofoliul meu il vedeti la creatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Private Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Ce esti in stare sa faci ? care sunt cunostiintele tale in scripting & maping ?Ce sunt in stare sa fac? Nu stiu..sa modific extensii .sma (90%),iar la creare mape sunt cam 70%. Hai sa dam un test ca sa te convingi singur..Da cum zicce si Vop esti in stare sa aplici pt aceasta functie?Tu crezi ca nu stiu sa citest de prima data,trebuie sa vi si tu nepoate sa intrebi acelasi lucru ?! Vezi-ti de treaba da cu +1 tau cu tot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Miam dat cu parerea nepoate ;)/> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Private Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Miam dat cu parerea nepoate ;)/>Nu-ti mai da pe aceasi tema! M-a intrebat el,i-am raspuns,nu trebuie sa vi si tu mucos sa ma intrebi acelasi lucru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Iai raspuns dupa ce am dat si eu ;)/> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Private Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Bine vad ca esti in lumea ta..eu ti-am zis ca daca m-a intrebat el..de ce trebuia sa o faci si tu?!? Hai gata nu mai posta ca e trist sa vad pana unde ajunge prostia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IbaneZ Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 private las-o mai moale ,nu esti la ,,vrei sa fi miliardar'' , respecta si tu viitorii colegi daca vrei sa fi in randul lumii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Private Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 private las-o mai moale ,nu esti la ,,vrei sa fi miliardar'' , respecta si tu viitorii colegi daca vrei sa fi in randul lumiiVezi'ti ma saracie de treaba ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
IbaneZ Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Vezi'ti ma saracie de treaba taMa saracie , ma adresez catre un tampit : nu stiu nimic despre tine si tu despre mine n ai de unde , de unde comentarii la adresa mea de genu asta? esti tare si mare pe web si tu > ? ai descoperit ce calda e apa ? din partea mea numai bine dar vezi-ti de limbaju tau cand mi te adresezi mie de acum in colo ca nu ma cunosti in primul rand tzarane ,numai un tzaran face figuri ca tine .Si nu ma refer tzaran de la sat ci din ala care se crede buricul pamantului .Vezi cum vb ca nu ne permitem ,eu ti am raspuns ca m-ai provocat ,fi destept si nu mai ma provoca ca iasa rau 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Private Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 (edited) Ma saracie , ma adresez catre un tampit : nu stiu nimic despre tine si tu despre mine n ai de unde , de unde comentarii la adresa mea de genu asta? esti tare si mare pe web si tu > ? ai descoperit ce calda e apa ? din partea mea numai bine dar vezi-ti de limbaju tau cand mi te adresezi mie de acum in colo ca nu ma cunosti in primul rand tzarane ,numai un tzaran face figuri ca tine .Si nu ma refer tzaran de la sat ci din ala care se crede buricul pamantului .Vezi cum vb ca nu ne permitem ,eu ti am raspuns ca m-ai provocat ,fi destept si nu mai ma provoca ca iasa rauAgramatule,vezi-ti in pula mea de viata ta ca "iasa" rau.ai descoperit ce calda e apaAsta e o replica de la tine de acasa,acolo pe unde intra vantu in tara? Edited August 4, 2012 by alex Link to comment Share on other sites More sharing options...
IbaneZ Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Bravo , ce grandios! Mi-ai analizat comentariul si ai descoperit greseli gramaticale . Daca tot am inceput discutia cu un om eminent ca tine vreau sa o duc pe ,,aripile vantului'' pana la Zeus . Injuratura cu organul genital masculin e prea uzata , cum poate un om ca tine sa o adopte in conversatii ? Pentru ca ,eu am discutat fain cu tine ,ti-am zis tampitule ca sa te trezesc putin de pe scaun ca erai prin cer . Ma asteptam sa imi dai un raspuns fain si ingrijit ca sa vad si eu ce om cu judecata am deasupra comentariului dar in cazul de fata toti am concluzionat ca esti un ratat in cariera care cerseste grad si intra la fiecare 2 ore sa vada cererea . Cererea e bine mersi ,am eu grija de ea , dar de tine cine are grija ?Cetatene Private nu mai da dovada de incultura cand discuti pe forum ,,,dialogheaza'' si tu ,,omeneste'' ca suntem toti o tara ,acelasi sange ,acelasi neam ori tu esti de pe alt taram ? Harap-Alb ce mai face ,e bine ? Scufita Rosie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@ghis... Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Mai usor cu jignirile T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts